be.haerentanimo.net
Nieuwe recepten

Guy Fieri reageert op restaurantcritici

Guy Fieri reageert op restaurantcritici


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


CBS beweert ook dat Fieri meer Pabst Blue Ribbon is dan pinot noir

Natuurlijk, het nieuwe Times Square-restaurant van Guy Fieri is het mikpunt van veel grappen (op SNL, online, in print), maar CBS laat Fieri terugpraten.

In een speelfilm van vijf minuten over de beroemde chef-kok vertelt Fieri over zijn restaurant, opvoeding en de geschiedenis van zijn levensmiddelenbedrijven. Maar de moeilijke vraag? "Iemand kwam naar het restaurant en zei dat ze het eten niet aan hun kat wilden serveren, hoe voelde je je toen?" vroeg Norah O'Donnell, verwijzend naar de recensie van de Post van Steve Cuozzo.

'Nou, hij zal de kat vast niet zo leuk vinden,' zei Fieri. "Ik weet wat ik maak, ik weet hoe ik kook... je kunt geen acht restaurants hebben en het verkeerd doen. Of Dat fout."

Bekijk het volledige artikel hieronder, vooral als O'Donnell praat over Fieri's 'hippie'-opvoeding met tofu-diners en zijn ondernemerschap op 10-jarige leeftijd. Helaas stelde ze niet iedereen de vraag: wat vindt Fieri van Anthony Bourdain?


Guy en Lori Fieri zijn al meer dan 25 jaar getrouwd. Hier is een tijdlijn van hun relatie.

Guy Fieri en Lori Fieri (geboren Brisson) zijn al samen sinds de ster van Food Network beroemd werd en zijn haar ontkleurde.

Liefkozend bekend als de burgemeester en first lady van Flavortown, zijn ze al meer dan 25 jaar getrouwd en hebben ze samen twee zonen.

Hier is een tijdlijn van de langdurige relatie tussen Guy en Lori:


'Times' restaurantcritici gerechten over Guy Fieri en de kunst van het beoordelen

The Big Bite Burger van Guy's American Kitchen and Bar op Times Square in New York. In 2012, New York Times restaurantcriticus Pete Wells schreef een beruchte verwijdering van het restaurant. Krista/Flickr bijschrift verbergen

The Big Bite Burger van Guy's American Kitchen and Bar op Times Square in New York. In 2012, New York Times restaurantcriticus Pete Wells schreef een beruchte verwijdering van het restaurant.

Pete Wells heeft een baan waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Als restaurantrecensent voor De New York Times, hij wordt betaald om vier of vijf avonden per week uit eten te gaan - vaak op vrij dure plaatsen - op andermans centen.

Maar voor Wells is uitgaan voor een drankje en heerlijke maaltijden nog steeds werk. Hij vertelt Verse lucht' is Dave Davies dat het bedenken van woorden om smaken te beschrijven iets is waar hij 'de hele tijd mee worstelt'.

"Ik vind dat de doodlopende weg is om te proberen te beschrijven wat er in je mond gebeurt", zegt hij. "Als je zegt: 'Oh, er was een beetje zuur van het limoensap aan de linkerkant van mijn tong, en dan deze mooie, gladde gepureerde aardappel met wat knapperige sjalotten erop, en het kwam allemaal samen', zal nooit levend uit die zin komen."

In plaats daarvan beschrijft Wells de presentatie van voedsel graag op een manier die de lezer een idee geeft van hoe het is om te eten: "Mijn gevoel is, als ik kan beschrijven hoe een steak eruit ziet op het bord, wanneer het gewoon een soort sap is komen naar buiten, en het leeft bijna, en wil gewoon gegeten worden, ik hoop dat mensen het zullen voelen, meer dan dat ze zullen voelen dat ik de pittige mineraliteit van het droge gerijpte rundvlees tussen mijn tanden beschrijf."

Hoogtepunten van het sollicitatiegesprek

Bij het begin van zijn zeer kritische recensie van een van de duurste restaurants van New York City, Per Se, door de slechte service te beschrijven als "de langzame kruip van middelmatigheid"

Vooral bij restaurantrecensies, denk ik, is er vaak een soort impuls om eerbiedig te zijn en te buigen voor de grootsheid van het restaurant en de grootsheid van de chef-kok, en dan met grote spijt te zeggen: "En toch is niet alles zoals het hoort in het koninkrijk," en dat wilde ik niet doen. Ik denk gewoon dat we in onze cultuur ontzettend veel respect tonen voor chef-koks en misschien niet genoeg respect voor klanten, en ik wilde dat deze recensie naar buiten zou komen en zou zeggen: "Ja, dit is een zeer gerespecteerde chef-kok, maar zijn de mensen bij de tafel op dezelfde manier wordt gerespecteerd?"

Over zijn beruchte verwijdering van Guy Fieri's restaurant, Guy's American Kitchen & Bar, op Times Square

Ik wilde het restaurant leuk vinden. Ik wilde dat het restaurant hetzelfde soort feest zou zijn van vet op je ellebogen en vet op je oren en vet op je neus, Amerikanen die wentelen in ongezonde, ongezonde vreugde. . Het ziet er flitsend en energiek uit, en het lijkt erop dat het dit wilde, gekke feest gaat worden. En dan komt het eten en is het helemaal geen feest. Helemaal niet. Alle beloften van het restaurant sterven een beetje op het bord. [zoals] deze nacho's met dit soort grijze kalkoenpulp erop. Ik denk niet dat ik ooit nacho's heb ontmoet die ik eerder niet lekker vond. Het is bijna ondenkbaar dat nacho's slecht kunnen zijn. Het slaat nergens op.

Over de reactie op zijn brutaal negatieve recensie van Fieri's restaurant

Veel mensen verheugden zich en dachten dat ik deze indringer van televisie terug op zijn plaats zette, wat niet mijn bedoeling was. En toen dachten veel mensen dat ik een snobistische elitair aan de oostkust was die de gewone mensen kleineerde en grapjes maakte over hun smaak, wat helemaal niet mijn bedoeling was. Ik wilde zeggen: "Dit kan heerlijk eten zijn, dit zou geweldig eten moeten zijn, waarom is het geen heerlijk eten?" Maar het was wild. Het was echt wild. Ik probeer te reageren op e-mails die mensen me sturen nadat beoordelingen zijn verschenen, en dat was de enige keer dat ik het absoluut niet kon. Ik kon het niet bijhouden. Er waren er zoveel en overal, positief en negatief. Na een paar dagen begonnen de echt smerige binnen te komen, wat me echt verbaasde, want de recensie was al drie of vier dagen uit en toen kreeg ik ineens deze echt profane en gemene e-mails, de een na de ander . Iemand wenste dat mijn kinderen kanker zouden krijgen en ik dacht: "Wat heb ik hier gedaan?"

Op zijn vreugdevolle recensie van Señor Frog, een restaurant met een voorjaarsvakantiethema op Times Square, waar hij danste in een conga-lijn met een drie meter hoge kroon van gele en oranje ballonnen en dronk een margarita uit een fallusvormig glas

De reden dat ik erover wilde schrijven was omdat - het is niet de meest verfijnde lol ter wereld, het is misschien niet eens mijn soort plezier, maar het was leuk. En ik was echt getroffen door hoe plechtig zoveel van de restaurants die ik recenseer zijn geworden. Zoals ik in de recensie al zei, is het net alsof je naar de kerk gaat. Vroeger zei iedereen naar restaurants gaan. is als theater, er zijn decors, er is drama, er is toneelspel en je kijkt naar de show. En nu, jongen, is alles zo serieus geworden. En je zit aan het aanrecht en de chef-kok komt naar buiten en vertelt je wat hij met de spruitjesbladeren heeft gedaan en nee, er wordt niet veel gedanst.


Guy Fieri VERPLETTERD door restaurantcriticus, slam NY Times "Agenda"

Het nieuwe restaurant van de beroemde chef-kok Guy Fieri werd deze week ZO SLECHT gepand door de New York Times dat hij zich genoodzaakt voelde om te reageren op de Vandaag show.

Guy's American Kitchen and Bar is deze week het mikpunt van veel online grappen geworden na de direct geciteerde, verzengende recensie van voedselcriticus Pete Wells.

In het bijzonder noemde Wells het eten "oneetbaar", "vettig" en "ruïneus" met een "chaotische" sfeer en een personeel dat "lijkt te beseffen dat dit geen echt restaurant is".

Au. Ter verdediging van zijn recepten en vestiging, vertelde Fieri: Vandaag's Savannah Guthrie:

"Ik vond het gewoon belachelijk. Ik heb recensies gelezen. Er is goed en er is slecht in de restaurantbusiness. Die ging overboord. [Wells] kwam binnen met een agenda."

Waarom zijn agenda zou zijn om Guy oneerlijk te slaan, zei hij niet.

"Ik zit al 25 jaar in de horeca. Doen we het perfect? ​​Nee. Streven we ernaar om het perfect te doen? Ja. Denk ik dat ik tekort ben geschoten? In geen geval," voegde Fieri eraan toe.

"[Maar] maken we fouten? Absoluut."

De Diners, drive-ins en duiken gastheer, 44, gaf toe dat mensen hem zien als een tv-man, maar zegt dat hij echt een chef-kok is. Eén persoon is het daar blijkbaar niet mee eens.

Ben je in deze of een van zijn restaurants geweest? Zo ja, vertel ons wat je ervan vond.


Guy Fieri's prullenbak-nacho's zijn een eetbaar meesterwerk - zo maak je ze

De naam Guy Fieri staat bijna synoniem voor belachelijk lekker eten, dus het is geen wonder dat een gerecht genaamd Trash Can Nachos het menu siert in zijn Tequila Cocina-restaurant in Boston. Bestel deze app en je krijgt een glorieuze Tex-Mex-toren die zo hoog is dat hij je kruin bereikt. Oh, en het is absoluut heerlijk.

Dus, wat doe je als reizen beperkt is, maar je wel zin hebt in een bord volgeladen tortillachips? Maak thuis natuurlijk Guy's stapel nacho-magie na. Hier is hoe.

Luister naar de podcast "Homemade" van Allrecipes om meer te horen over het koken van Guy Fieri!

Zorg om te beginnen dat u over de juiste apparatuur beschikt. Je hebt een grote bodem nodig (ik gebruikte een plastic schaal) en een soort nachovorm. Hoe groter en breder, hoe beter, want hé, het draait hier allemaal om esthetiek. Ik heb een oud popcornblik voor de feestdagen gebruikt nadat ik voorzichtig de bodem van het metalen blik had verwijderd met een blikopener, maar elke vorm van een vuilnisbak is voldoende. 

Het meest essentiële ingrediënt is een recept op zich genaamd SMC, of ​​Super Melty Cheese. Dit is precies hoe het klinkt: een heerlijke, ooey-kleverige kaassaus die over elke chip-spleet sijpelt, zodat geen beet droog blijft. Dit is de geheime saus en je wilt nooit meer een bord nacho's zonder.


Guy Fieri noemt brutale recensie van de New York Times '8216Belachelijk'8217 (video)

In een "Today"-showinterview verdedigt de gastheer van Food Network Guy's American Kitchen & Bar en beschuldigt criticus Pete Wells ervan een agenda te hebben.

Erin Carlson

 • Deel dit artikel op Facebook
 • Deel dit artikel op Twitter
 • Deel dit artikel op e-mail
 • Extra opties voor delen weergeven
 • Deel dit artikel op Print
 • Deel dit artikel op Reactie
 • Deel dit artikel op Whatsapp
 • Deel dit artikel op Linkedin
 • Deel dit artikel op Reddit
 • Deel dit artikel op Pinit
 • Deel dit artikel op Tumblr

 • Deel dit artikel op Facebook
 • Deel dit artikel op Twitter
 • Deel dit artikel op e-mail
 • Extra opties voor delen weergeven
 • Deel dit artikel op Print
 • Deel dit artikel op Reactie
 • Deel dit artikel op Whatsapp
 • Deel dit artikel op Linkedin
 • Deel dit artikel op Reddit
 • Deel dit artikel op Pinit
 • Deel dit artikel op Tumblr

Guy Fieri spreekt zich uit over de zinderende takedown in The New York Times dat zijn nieuwe Times Square-restaurant, Guy's8217s American Kitchen & Bar, uit elkaar haalde.

'Ik vond het gewoon belachelijk. Ik bedoel, ik heb beoordelingen gelezen dat er 8217 is goed en er is 8217 slecht in de restaurantbusiness. Maar dat ging voor mij zo overboord, het leek echt alsof er een agenda was, de stekelharige restaurateur en gastheer van Food Network'8217s Diners, drive-ins en duiken zei op donderdag's editie van NBC'8217s Vandaag, twee dagen na de Keer gepubliceerd Pete Wells‘ recensie, een van de meest negatieve in de geschiedenis van de krant.

Het druipt van het sarcasme en bevat 34 retorische vragen die beginnen met: “GUY FIERI, heb je gegeten in je nieuwe restaurant op Times Square? Heb je een van de 500 stoelen bij Guy&rsquos American Kitchen & Bar opgehaald en een maaltijd besteld? Heb je het eten gegeten? Voldeed het aan je verwachtingen?”

Wells beschuldigde Fieri, een populaire chef-lebriteit op Food Network die gespecialiseerd is in een pretentieloze, huiselijke Amerikaanse keuken, omdat hij een "8220an act" in lijn bracht met zijn man-of-the-people persona.

In een ongecontroleerde klap, richtte hij zich met venijnige, vrolijke overgave op het uitgebreide menu van Fieri. The Awesome Pretzel Chicken Tenders 'smaakte naar taaie lucht', schreef Wells, terwijl de watermeloenmargarita 'smaakt naar een combinatie van radiatorvloeistof en formaldehyde'. (om nog maar te zwijgen van koud geserveerd), en de Cajun Chicken Alfredo bevatte 'spookachtige noppen van ongezwart, ongekruid wit vlees'.

“Denk ik dat ik tekort schiet? Nee. In geen geval. Ik doe het soort voedsel waar Amerika van houdt en we doen het op de juiste manier. Zouden we fouten hebben gemaakt? Maken we fouten? Absoluut. Streven we ernaar om de beste te zijn? Ja,' vertelde hij Vandaag'8217s Savannah Guthrie terwijl je wordt omringd door een gigantische cheeseburger en andere zogenaamd hartaanval-opwekkende gerechten in Guy's8217s American Kitchen & Bar (die, ironisch genoeg, is gehuisvest in De tijden‘ voormalig hoofdkwartier op West 44th Street).

“Voor mij is het onmogelijk om een ​​eetervaring te hebben en te hebben elk ding fout — tenzij je binnenkomt met een andere agenda en je wilt iets sensationeels maken en je wilt het uit het water blazen. Het is een geweldige manier om naam te maken. 'Ik ga achter een beroemde chef-kok aan die geen New Yorker is', zei hij, met een opgewonden stem.

Het is niet verrassend dat, gezien de aanzienlijke schare Food Network-fans van Fieri, er veel steun en goodwill op zijn pad komt om het internet in evenwicht te brengen Schadenfreude van degenen die de kant van de opmerkelijke Fieri-vijand kiezen Anthony Bourdain, die de drie verdiepingen tellende zaal afdoet als een 'terror-dome'. THR commentator, die reageerde op een eerder rapport over de recensie, schreef: “Guy's grootste fout was het openen van een restaurant in Snobville!”)

Van zijn kant reageerde Wells op het tumult in een interview op woensdag met: Keer openbare redacteur Margaret Sullivan, die zijn stuk 'een meesterwerk van minachting' noemde

“Dit is belangrijk Amerikaans eten waar veel mensen heel blij van worden,'zei Wells, die vier keer in het restaurant dineerde voordat hij het “slecht beoordeelde.” “En aangezien dat het geval is, zou het goed moeten doen.”

Toen Guthrie ook matige recensies op Yelp naar voren bracht, erkende Fieri dat de zaken beter kunnen. “Zonder twijfel,'zei hij. “Ik zit al 25 jaar in de horeca. Dit is een steeds veranderend, steeds evoluerend proces. … Doen we het perfect? Nee. Streven we ernaar om het perfect te doen? Ja.”

Op de vraag of het zijn bedoeling was om mensen van hun sokken te blazen, zei de in Californië gevestigde Fieri: "Op dit moment, over twee maanden, verwachten we dat niet echt. We proberen het. We proberen zo hard als we kunnen om het goed te maken, om het goed te doen. We hebben een behoorlijk groot menu.”

Dat gezegd hebbende, ik blijf bij mijn eten. Ik sta achter mijn team en we zullen het geweldig blijven doen.”


Guy Fieri: Pete Wells had 'een andere agenda' toen hij mijn restaurant beoordeelde (VIDEO)

Flavour Town wordt belaagd door restaurantcriticus Pete Wells uit de New York Times en een groot aantal supporters die dol waren op zijn heerlijk gemene recensie van Guy's American Kitchen & Bar op Times Square. Maar vanmorgen verscheen Guy Fieri op NBC's Today Show om zijn terrein te verdedigen. Soort van.

In zijn interview met Savannah Guthrie, hierboven ingesloten, biedt Fieri drie mogelijke verdedigingen voor zijn restaurant. Hij zegt dat het restaurant pas twee maanden open is en nog steeds de plooien gladstrijkt -- OK, eerlijk. Hij zegt dat zijn restaurant gigantisch is, dus het is moeilijk om consistentie te garanderen terwijl hij al zijn menu-items 'met de hand' maakt, zoals hij trots aankondigt dat zijn personeel dat doet. Dit is minder sympathiek. als Fieri wist dat hij niet in staat zou zijn om 500 mensen in één keer goed eten te serveren, had hij waarschijnlijk geen restaurant moeten ontwerpen dat plaats biedt aan 500 mensen.

Toch is Fieri's meest consistente argument dat Pete Wells "een andere agenda" had toen hij zijn recensie schreef. Dat zegt hij maar liefst drie keer. Wat bedoelt hij precies met 'agenda'?

"Voor mij is het onmogelijk om binnen te komen en een eetervaring te hebben en alles verkeerd te hebben, tenzij je binnenkomt met een andere agenda en je maakt iets sensationeel en blaast het uit het water", legt Fieri uit, mogelijk aantonend dat het antwoord op de vraag eerste vraag in Wells' recensie van vragen -- "Heb je gegeten in je nieuwe restaurant op Times Square?" -- is niet."

"Het is een geweldige manier om naam te maken", vervolgt hij. "Ga achter een beroemde chef-kok aan die geen New Yorker is."

Naast het feit dat Wells de openbare redacteur van de New York Times vertelde dat het zijn bedoeling was om te zien of Fieri erin slaagde de klassieke Amerikaanse keuken in de volkstaal te vereren waarvan hij beweert te houden, zit er een groot gat in deze theorie -- Wells heeft al een naam voor zichzelf. Hij is de machtigste restaurantrecensent van het land. En daarvoor was hij de cultuurredacteur van de New York Times. Natuurlijk, deze vervelende recensie maakte hem een ​​onderwerp van discussie op Gawker en de Today Show, een zeldzaamheid voor elke journalist, maar het is moeilijk voor te stellen wat het voordeel van meer naamsbekendheid voor Wells zou zijn. Er is niet zoveel ruimte meer voor hem om te groeien als voedselschrijver. Hij staat bovenaan. Zou hij echt zijn reputatie op het spel zetten voor meer bekendheid?

Aan het einde van het segment vraagt ​​Guthrie - die helemaal los gaat met het idee dat de achternaam van de gastheer "Diners, Drive-Ins and Dives" "Fietti" is - aan Fieri wat hij tegen Wells zou zeggen. als hij nu iets kon zeggen. Fieri's geestige (maar bijna zeker) ingeblikte reactie, in verwijzing naar de einduitdrukking van dankbaarheid in de recensie, de enige zin die geen vraag was? "Geen dank."


Guy Fieri over criticus: 'Hij kwam binnen met een andere agenda'

"Ik vond het belachelijk, dat was voor mij zo overboord", vertelde Fieri aan TODAY's Savannah Guthrie in zijn eerste interview sinds de controverse.

In een recensie die nu over de hele wereld te zien is, sloopte criticus Pete Wells het nieuwe Times Square-restaurant van de beroemde chef-kok, Guy's American Kitchen & Bar, in een reeks retorische vragen die gericht waren op het onbevredigende eten - evenals enkele schijnbaar persoonlijke prikken bij Fier.

'Heeft iemand je ooit verteld dat je passie voor Amerikaans eten zonder kraag je het antwoord van de televisie op Calvin Trillin maakt, als meneer Trillin zijn haar bleekt, een Camaro bestuurt en Boozy Creamsicles dronk? Wanneer je door het land vaart voor je show 'Diners, Drive-Ins and Dives', terwijl je slangy odes uithaalt naar de ondeugende plekken waar Amerikanen graag down en vettig worden, meen je dat dan echt?' schrijft Wells. “Of is het allemaal een act? Is dat de reden waarom het soort koken dat je op televisie viert met zo weinig respect wordt behandeld in Guy's American Kitchen & Bar?

Terwijl Fieri toegaf dat de recensie hem een ​​paar dingen heeft gegeven om over na te denken, verdedigde hij de kwaliteit van zijn etablissement en zijn toewijding aan het eten - door zelf een paar vragen te stellen en te beantwoorden.

"We proberen zo hard als we kunnen om het goed te maken, om het goed te doen," zei hij. “Is het nu perfect? Nee. Streven we ernaar? Ja."

De gebleekte gastheer van het Food Network nam ook aanstoot aan de beweringen van Wells dat hij geen voet had gezet in zijn restaurant met 500 zitplaatsen en dat zijn kookkunsten "allemaal een act" zijn. Fieri vertelde Guthrie dat hij betrokken was bij elk onderdeel van het restaurant, van het ontwerpen van de ruimte en het ontwikkelen van het menu tot het trainen van het personeel.

"Dit is meer met hart en ziel", zei Fieri. “Dit is niet zomaar een naamstempel.”

Fieri beweert dat hij het doelwit was van Wells en zei dat hij niet echt een eerlijke kans kreeg omdat het restaurant pas twee maanden open is.

"Hij kwam binnen met een andere agenda," zei Fieri, later toevoegend: "Het is een geweldige manier om naam te maken, achter een beroemde chef-kok aan te gaan die geen New Yorker is."

Het is niet alleen Fieri die de harde kritiek van Wells onterecht vond. Uit een TODAY.com-enquête bleek dat 59 procent van de lezers de recensie "te hard" vond. En terwijl Fieri vaak het mikpunt is van de grap in chef-kringen - een notoir hard publiek - kozen enkelen van hen zelfs zijn kant.

Alton Brown, gastheer van Food Network, tweette dinsdag: "Ik ben van plan dit weekend Guy Fieri's eetgelegenheid in NYC te bezoeken, want het kan niet zo erg zijn als al die verwaande New Yorkers zeggen. #wishmeluck"

Anderen, zoals "Next Iron Chef"-deelnemer Eric Greenspan, spraken hun teleurstelling uit over de Times.

"Ik zag dit als de New York Times die een niveau naar beneden ging en probeerde te concurreren met blogs", vertelde Greenspan, chef-kok en eigenaar van de Foundry in Los Angeles, aan TODAY.com. "Ik kijk naar hen om boven de Yelps van de wereld uit te stijgen en geef me een goed opgeleide voedselbeoordeling. Ik ging naar de opening van zijn restaurant, en kijk, ik moest lachen om de Donkey Sauce zoals iedereen. Maar het is Guy f------- Fieri. Het is niet Daniel Boulud. Het is bijna alsof ze Hard Rock Cafe hebben beoordeeld.”

Maar Wells, die het restaurant vier keer bezocht voor de recensie, heeft zich niet teruggetrokken en is het niet eens met critici die zich afvragen waarom hij Guy's restaurant in de eerste plaats heeft beoordeeld.

"Dit is belangrijk Amerikaans voedsel waar veel mensen heel blij mee zijn", zei Wells tegen de openbare redacteur van de New York Times. 'En aangezien dat het geval is, moet je het goed doen.'

Terwijl Fieri de haat leek weg te poetsen, zeggen andere koks die zijn afgebroken, dat je het beste kunt groeien en leren van de ervaring.

Fabio Viviani, een "Top Chef"-veteraan en castlid van "Life After Top Chef", voelde de angel nadat de restaurantcriticus S. Irene Virbila van de Los Angeles Times zijn restaurant Firenze Osteria had verscheurd.

"Soms kan een slechte recensie het beste zijn voor je carrière", vertelde Viviani aan TODAY.com, verwijzend naar het feit dat het je helpt het team te evalueren dat je hebt om je visie uit te voeren. "Als ik Guy Fieri was, zou ik gaan zitten en tegen mijn personeel zeggen (en zeggen): 'Jongens, dit is een restaurant, geen Food Network-show.' Je moet een systeem hebben.”

Tijdens het TODAY Professionals-segment woog reclame-expert Donny Deutsch met zijn advies mee en vertelde Fieri dat hij zijn alledaagse imago moest bezitten en contact moest blijven houden met klanten.

"Kom binnen en zeg: 'Ja, we zijn niet voor critici, we zijn voor jou en mij'", zei Deutsch.

Fieri zei dat "zonder twijfel" de negatieve feedback die hij heeft gekregen hem zal laten onderzoeken hoe de dingen bij Guy's worden gedaan. "Dit is een steeds veranderend, steeds evoluerend proces", zei hij.

Toen hem werd gevraagd of hij nog een laatste woord had voor Wells, die zijn recensie eindigde met een sarcastisch "Bedankt", lachte Fieri en zei: "Graag gedaan", en voegde eraan toe: "Ik blijf bij mijn eten."

En hoewel hij VANDAAG vertelde dat zijn restaurant "verder zal gaan" van de controverse, heeft hij een schouder om op uit te huilen als hij het nodig heeft. Dr. Phil's schouder, in feite.

"Ik wil hiervoor therapie bij hem doen", grapte Dr. Phil toen hij met Fieri lid werd van het TODAY Professionals-panel.

Zoals Dr. Phil ook opmerkte, is bevestigd dat het eigen advertentieverkoopteam van de New York Times woensdagavond een klantenevenement organiseerde in Guy's American Kitchen & Bar, met ongeveer 200 uitgenodigde gasten. Een woordvoerder vertelde Poynter dat het evenement twee maanden voor de kerfuffle was gepland. Geen woord over of de Times-crew het met Wells eens was dat de Awesome Pretzel Chicken Tenders "verre van geweldig" waren.


Guy Fieri deelde wat hij dit jaar voor de Super Bowl maakt en het is helemaal over de top

Bovendien deelde hij zijn gedachten over iconische sandwiches en de toestand van de restaurantindustrie.

Terwijl de Super Bowl snel nadert, zijn we zoals gewoonlijk enthousiast over één ding: HET VOEDSEL. Serieus, ook al zullen we de Big Game niet precies op onze gebruikelijke manier doorbrengen (d.w.z. een woedend feest), we zijn nog steeds enthousiast om een ​​feestmaal te bereiden dat geschikt is voor een NFL-team. Maar voor het geval je nog geen idee hebt wat je dit jaar moet maken, hebben we de expert op het gebied van al het lekkers geraadpleegd om je te helpen. Je kent hem misschien als de burgemeester van Flavortown & mdashGuy Fieri. OOIT VAN HEM GEHOORD.

Guy vertelde Delish over allerlei dingen, van wat hij dit jaar voor de Super Bowl gaat maken tot wat zijn plannen voor 2021 zijn. Ten eerste, het eten: het is geen verrassing dat Guy een groot gerecht heeft gepland voor de Super Bowl, maar dit klinkt geweldig, zoals spek en gehaktballen en barbecuesaus geweldig. We hebben het over BBQ Bacon Meatball Sliders, gemaakt met op hickory gerookte bacon, zijn eigen Bourbon Brown Sugar BBQ Sauce, en geserveerd op zoete en luchtige King's Hawaiian slider buns. YUM. Hij is dol op dit gerecht, dat hij heeft gemaakt als onderdeel van zijn nieuwe jaarlange samenwerking met King's Hawaiian, met onder meer tv-commercials, digitale advertenties en verrassingen in de supermarkt om je eraan te herinneren dat alles beter is tussen King's Hawaiiaans brood. Hij houdt dit recept in zijn achterzak, niet alleen omdat het iedereen aan wie je het serveert zal verbazen (zelfs als het alleen je familie is!), maar ook omdat het je een voorproefje van grillen geeft, zelfs als het niet bepaald warm genoeg is om buiten te staan ​​waar je bent nu.

"Dit hier met het spek en het rundergehakt, de King's Hawaiian, de barbecuesaus, het geeft je, vooral omdat dit niet noodzakelijk het barbecueseizoen in het hele land is. Die ervaring zonder naar buiten te gaan en de grill. Ik denk dat dit een grote hit gaat worden," klaagde hij.

In feite maakten deze schuifregelaars (hierboven weergegeven, tussen haakjes!) Guy's lijst van zijn meest iconische sandwiches in Amerika. Andere opmerkelijke inzendingen waren de cheesesteak, pastrami, hotdog (hoewel hij zelfs toegaf dat hij niet zeker weet of het echt een sandwich is!), En gegrilde kaas. Het is echter vermeldenswaard dat de gegrilde kaas die bovenaan de lijst staat niet zomaar een sandwich is. het is gevuld met worst mac & cheese en geserveerd op King's Hawaiian Sliced ​​Bread! Deze was eigenlijk het geesteskind van Guy en zijn zoon Hunter, die een integraal onderdeel was van het meest recente seizoen van Guy's show Diners, drive-ins en duiken.

Als je nog steeds aan het nadenken bent over wat je moet maken voor de Big Game of gewoon vastzit in een kooksleur, heeft Guy daar ook enkele tips voor. Kortom, zijn grootste advies is: wees niet bang om creatief te zijn en gebruik wat je bij de hand hebt: "Stap buiten je dagelijkse routine." Kijk naar de ingrediënten die je al hebt en denk na over wat je ermee kunt doen in plaats van te benadrukken wat je hebt niet doen hebben.

Natuurlijk is kookgerelateerde stress en burn-out nog steeds heel reëel, en dat is wanneer we ons wenden tot onze favoriete restaurants. Guy is duidelijk een groot voorvechter van restaurants geweest gedurende zijn hele carrière, maar is vooral opgevoerd om hen te ondersteunen tijdens de COVID-19-pandemie, door meer dan $ 20 miljoen op te halen voor arbeiders in nood via het Restaurant Employee Relief Fund, evenals uitvoerend producent van de documentaire Restaurant Hustle 2020: alles aan de lijn, die restauranteurs volgt terwijl ze omgaan met de gevolgen van de pandemie. Guy vertelde ons dat hij gelooft dat de industrie voor altijd zal veranderen en dat het daarom nog steeds ongelooflijk belangrijk is om je favoriete spots dit jaar en daarna te blijven steunen.

"De meeste van deze mensen in de restaurantbusiness doen het niet omdat ze een fortuin verdienen, ze doen het omdat ze het leuk vinden, ze doen het omdat ze ervan houden om voedsel voor mensen te maken," zei hij: "Dus we gaan een dynamische verandering in het aantal restaurants, sommige van je favoriete restaurants zullen verdwijnen, sommige mensen zullen deze storm niet kunnen doorstaan, maar wat je wel ziet is een positieve kant ervan is dat de restaurantindustrie bij elkaar blijft , we houden van elkaar, we helpen elkaar."

Guy deelde mee dat hij aan het roer zal staan ​​van een aantal extra fondsenwervingsinspanningen, zodat jij de restaurantindustrie kunt helpen ondersteunen. Wat de rest van zijn plannen voor 2021 betreft, heeft Guy ons ook een klein geheim verteld, door te zeggen dat de terugkeer van Flavortown Market, AKA de set van Boodschappenspellen voor jongens zou binnenkort weer open gaan. Over een cliffhanger gesproken!


Guy Fieri over Nasty New York Times Review: 'Ik ben het er helemaal niet mee eens'8217

In een verklaring aan THR zet de omstreden tv-kok zijn verdediging van zijn Times Square-restaurant voort tegen criticus Pete Wells.

Erin Carlson

 • Deel dit artikel op Facebook
 • Deel dit artikel op Twitter
 • Deel dit artikel op e-mail
 • Extra opties voor delen weergeven
 • Deel dit artikel op Print
 • Deel dit artikel op Reactie
 • Deel dit artikel op Whatsapp
 • Deel dit artikel op Linkedin
 • Deel dit artikel op Reddit
 • Deel dit artikel op Pinit
 • Deel dit artikel op Tumblr

 • Deel dit artikel op Facebook
 • Deel dit artikel op Twitter
 • Deel dit artikel op e-mail
 • Extra opties voor delen weergeven
 • Deel dit artikel op Print
 • Deel dit artikel op Reactie
 • Deel dit artikel op Whatsapp
 • Deel dit artikel op Linkedin
 • Deel dit artikel op Reddit
 • Deel dit artikel op Pinit
 • Deel dit artikel op Tumblr

Guy Fieri blijft zijn restaurant — en reputatie — verdedigen tegen New York Times criticus Pete Wells.

Wells's'8217 recensie van Guy's8217s American Kitchen & Bar is misschien wel de meest brute voedselgerelateerde takedown in de geschiedenis van Times'8217, waarbij de criticus de drie verdiepingen tellende, 500 zitplaatsen tellende Times Square-locatie schildert als, in feite, de wereld 8217s slechtste plek om te eten.

"Normaal reageer ik niet op recensies of critici, maar gezien de toon van Pete's stuk, is het voor mij duidelijk dat hij mijn restaurant binnenging met zijn besluit al vast", zegt Fieri in een verklaring aan The Hollywood Reporter. “Dat is jammer. Ik neem opmerkingen van klanten, fans en bezoekers zeer serieus, en als er ooit een probleem is met onze service, zal ik het oplossen.'8221

In een live-interview op de Vandaag show donderdagochtend die werd opgevoerd in de zaal — eens dichtgeslagen door Fieri vijand Anthony Bourdain als een “hell-dome” — Fieri noemde de recensie “belachelijk” en beschuldigde Wells ervan een agenda te hebben.

“Voor mij is het onmogelijk om een ​​eetervaring te hebben en te hebben elk ding fout — tenzij je binnenkomt met een andere agenda en je wilt iets sensationeels maken en je wilt het uit het water blazen. Het is een geweldige manier om naam te maken. 'Ik ga achter een beroemde chef-kok aan die geen New Yorker is', zei hij met een opgewonden stem.

In zijn verklaring aan THR, de minzame, stekelige gastheer van Food Network’s Diners, Drive-Thrus en Duiken neemt een meer diplomatieke toon aan.

Ik ben het hartgrondig oneens met de recensie van The New York Times over Guy's American Kitchen & Bar. Mijn levensfilosofie is wat mijn houding ten opzichte van eten drijft. Als kind maakte ik viergangensushimaaltijden voor mijn ouders en onze familievrienden. Ik raakte verslaafd aan eten omdat ik zag hoe mensen reageerden op de sfeer rond een familiediner, uit eten gaan met vrienden en familie & ndash het was besmettelijk.

In mijn restaurants proberen we altijd vanuit een heel eenvoudig idee te leven: dat eten mensen samenbrengt. Ik heb geleerd dat niet iedereen het eens is met mijn stijl. The Times' criticus, Pete Wells, was duidelijk niet blij met zijn ervaring. Ik reageer normaal gesproken niet op recensies of critici, maar gezien de toon van Pete's stuk, is het voor mij duidelijk dat hij mijn restaurant binnenging met zijn besluit al vast. Dat is jammer. Ik neem opmerkingen van klanten, fans en bezoekers zeer serieus, en als er ooit een probleem is met onze service, zal ik het oplossen.

We zijn nog maar een korte tijd open, maar ik heb talloze mensen naar mijn restaurant zien komen en families, fans, toeristen en ja, zelfs New Yorkers die een uur of twee weg wilden, en ze hadden een geweldige ervaring en een maaltijd dat ze genoten. Like the hundreds of diners, drive-ins and dives I&rsquove featured on my show, I&rsquove incorporated my passion and love for food into my restaurants. I&rsquom proud of the food we put out, and always will be.


Bekijk de video: Top 5 Craziest Sandwiches Guy Fieri Has Eaten on Diners, Drive-Ins and Dives. Food Network


Opmerkingen:

 1. Golding

  Ik ben erg blij dat er een wens was om dit bericht in het offerteboek te nemen!

 2. Akinotaur

  Ik stel voor dat u de site bezoekt, die veel informatie heeft over het onderwerp dat u interesseert.

 3. Salkree

  Maar waar de logica?

 4. Orvyn

  Ze schreven prachtig, maar niet veel, als het niet moeilijk voor u is om het onderwerp in toekomstige publicaties in meer detail uit te breiden

 5. Slean

  Een interessant onderwerp, ik zal deelnemen. Samen kunnen we op het juiste antwoord komen.

 6. Etalpalli

  Je kunt het niet eens tot op de bodem uitzoeken.

 7. Eduardo

  Wat een getalenteerde zinSchrijf een bericht