be.haerentanimo.net
Nieuwe recepten

Ashton Kutcher's luxe trailer op de set van Two and a Half Men

Ashton Kutcher's luxe trailer op de set van Two and a Half Men


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Ashton Kutcher heeft een sjieke stertrailer opgesteld om naar huis te bellen terwijl hij zijn debuutseizoen filmt op Two and a Half Men

Iemand heeft eindelijk de idiote vraag van Ashton Kutcher uit zijn film uit 2000 beantwoord: Gast, waar is mijn auto? en als hij het nu niet kan vinden, is zijn visie op de een of andere manier nog slechter geworden sinds hij Demi Moore als vrouw nam.

Ashton Kutcher heeft een sjieke stertrailer opgesteld om naar huis te bellen terwijl hij zijn debuutseizoen filmt op Twee en een halve man. Gelukkig voor hem vervangt hij de gekste acteur in de recente geschiedenis, dus elk verzoek dat hij doet zal verbleken in vergelijking met de kleurrijke behoeften van Charlie Sheen.

De trailer, een op maat gemaakte installatie van de door beroemdheden geprezen Anderson Mobile Estate-firma, rolt de CBS-backlot binnen op 53 voet lang en 1200 vierkante voet aan de binnenkant, met zeven 60-inch plasma-tv's, een volledig uitgeruste keuken met granieten aanrecht en twee badkamers. De doublewide is ook dubbel hoog, omdat hij een bovenverdieping heeft die hydraulisch uit de rest van de unit oprijst. Als dat niet genoeg ruimte is voor Kutcher, dan kan hij de muren ook naar buiten uitbreiden en echt uitstrekken. De trailer is grondig uitgedost met leren banken en eikenhouten bekleding, en beschikt ook over 360-graden, 24/7 videobewaking voor het geval Bruce Willis een vlaag van jaloezie krijgt.

De trailer kost naar verluidt $ 8.750 per week, met een vaste aankoopprijs van ongeveer $ 2 miljoen. Houd er rekening mee dat Kutcher bijna $ 1 miljoen per aflevering verdient, dus hij zou dit ding mee naar huis kunnen nemen voor ongeveer 45 minuten werk.

Het nieuwe seizoen van de sitcom gaat in première op 19 september, voor meer informatie om het als een echte fan te bekijken, bekijk de hele lijn van Anderson Mobile Estates.

Gerelateerde Links
• The Quail, een motorsportbijeenkomst begint Pebble Beach Concours d'Elegance
• Zenvo ST-1 | $1 miljoen+ Deense Supercar
Vijf nieuwe 2012 Audi-modellen voor de Amerikaanse markt
Kate Winslet en naakte Richard Branson redden gasten uit brand


Bekijk de video: Aston Kutchers First Two And A Half Men Scene. Two And A Half Men


Opmerkingen:

 1. Voodoolkree

  Sorry dat ik u stoor, ik wil ook mijn mening geven.

 2. Dougore

  het onvergelijkbare onderwerp ....

 3. Adrian

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - het is erg druk. Maar ik zal binnenkort noodzakelijkerwijs schrijven dat ik denk.

 4. Thatcher

  Absoluut met u eens. Het lijkt mij een zeer uitstekend idee. Helemaal met je eens.

 5. Jinny

  Ik denk dat je de fout toegeeft.

 6. Caolabhuinn

  ik ga akkoord

 7. Barnard

  Een interessante optie

 8. Jennelle

  Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht